Haziri: LDK duhet t’i bashkojë të gjitha pjesët e saj, brenda e jashtë, për rikthimin e madh

Haziri: LDK duhet t’i bashkojë të gjitha pjesët e saj, brenda e jashtë, për rikthimin e madh

“Dorëheqja e kryetarit të LDK-së dhe Kryesisë, hap rrugë që të ftohet Kuvendi i LDK-së dhe zgjidhet kryetari e Kryesia e re në nivel vendi”, ka shkruar në profilin e tij, Lutfi Haziri, që mbante postin e nënkryetarit të partisë, njëherësh edhe kryetar i degës së LDK-së në Gjilan.

Sipas tij,  pas aktit të tërheqjes së Isa Mustafës nga pozita e kryetarit, është hapur rruga për mobilizimin politik dhe zgjedhje të jashtëzakonshme të LDK’së.  “Po ashtu, edhe ne në Gjilan nga sot do të veprojmë njëjtë”.

Ja postimi i tij i plotë:

Dorëheqja e kryetarit të LDK-së dhe Kryesisë, hap rrugë që të ftohet Kuvendi i LDK-së dhe zgjidhet kryetari e Kryesia e re në nivel vendi.

Si asnjëherë më parë në historinë e LDK’së nuk ka ndodhur që Kryetari, Nënkryetari, Sekretari dhe Kryesia, të japin dorëheqje për shkak të rezultatit zgjedhor.

Kjo është arritur sot pas aktit të tërheqjes së Isa Mustafës nga pozita e kryetarit dhe nga tash është hapur rruga për mobilizimin politik dhe zgjedhje të jashtëzakonshme të LDK’së

Po ashtu, edhe ne në Gjilan nga sot do të veprojmë njëjtë. Debati i brendshëm do të përcillet me largimin e dobësive tona që shkaktuan pakënaqësi te qytetarët dhe votuesit.

Ne duhet të merremi me mërgatën tonë, familjen tonë politike, pakënaqësitë tona të brendshme, pa u ndikuar nga ata që dëshirojnë Rugovimin ta dërgojnë në histori.

LDK duhet të vazhdojë t’i bashkojë të gjitha pjesët e saj, brenda e jashtë, për rikthimin e madh. Të kontribuoj në stabilitetin e vendit dhe mirëqenien e Republikës.

E uroj VV’në dhe Vjosa Osmanit për suksesin në këto zgjedhje!

KOMENTE