Haziri: Kështu e festonte Dr Rugova lirinë dhe demokracinë në Gjilan

Haziri: Kështu e festonte Dr Rugova lirinë dhe demokracinë në Gjilan

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në ditën e 11 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, ka postuar një fotografi në profilin e tij, për të sjellë kujtimin e tij se si,  ish Presidenti i Kosovës, Dr. Ibrahim Rugova, festonte me valle lirinë dhe demokracinë në Kosovës.

“Faleminderit President. Urime 11-vjetorin e Pavarësisë së Republikës!”, shkruan Haziri.

KOMENTE