Haziri: Bashkërisht mund të bëjmë punë të mira për familjet e ardhura nga Shqipëria

Haziri: Bashkërisht mund të bëjmë punë të mira për familjet e ardhura nga Shqipëria

Në kordinim me Këshillin e Fshatit në Zhegër, grupi tifozët-Intelektualët janë mobilizuar, sot, për të ndihmuar me 5 metra kub, dy familje të strehuara në Gjilan, të ardhura prej zonave të prekura nga termeti në Shqipëri, ka njoftuar Muhadin Haziri, kryetar i Këshillit të fshatit Zhegër.

Ai ka falenderuar Rexhep Aliun për gatishmërinë dhe vullnetin e tij të mirë për të ndihmuar me lëndë djegëse (dru), deri më tash, 5 familje.

“Këshilli Fshatit Zhegër ka siguruar gjithashtu edhe ushqimin për një familje që tashmë është akomoduar në këtë fshat”, ka thënë ai, duke falenderuar banorët e këtushëm për kontributin e tyre me mjete financiare.

Njëherit, Haziri ka thënë se vetëm bashkërisht, mund të bëhen punë të mëdha e të mira për familjet e ardhura nga zonat e prekura, atje.

KOMENTE