Hashani: Policia e Kosovës e mobilizuar në zbatimin e masave Anti COVID-19 (FOTO)

Hashani: Policia e Kosovës e mobilizuar në zbatimin e masave Anti COVID-19 (FOTO)

Policia e Kosovës, gjatë zbatimit të masave të ndërmarra nga Qeveria e Kosovës dhe institucionet e Shëndetësisë si pasojë e pandemisë Covid-19, për 24 orët e fundit, në të gjitha shtatë komunat e rajonit të Gjilanit, ka shqiptuar gjithsej 93 fletë paraqitje për mos respektim të këtyre masave, transmeton Portali 2lONLINE.com.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se në raste të veçanta Policia e Kosovës po ashtu ka asistuar inspektorët sanitar Komunal, në kontrolle të lokaleve hoteliere të cilat janë takuar duke mos i përmbush masat Anti COVID- e të kërkuara nga ana e Qeverisë së Kosovës 19.

“Policia e Kosovës i thërret dhe apelon te qytetarët që ti respektojnë me përpikëri masat e ndërmarra nga ana e Qeverisë , ne dhe të gjitha institucionet e shtetit e kemi vetëm një qëllim mbrojtjen e shëndetit të qytetarëve tanë, në të kundërtën moszbatimi i këtyre masave do të ketë konsekuenca ligjore”, ka thënë zëdhënësi Hashani. /2LONLINE.com/

KOMENTE