Hasani: Do të angazhohet për fuqizimin e bizneseve duke mbrojtur prodhimin vendor

Hasani: Do të angazhohet për fuqizimin e bizneseve duke mbrojtur prodhimin vendor

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë (MTI), Bajram Hasani, ka thënë se në këtë mandat qeverisës do të angazhohet për fuqizimin e bizneseve në Kosovë duke mbrojtur prodhimin vendor.

Ai ka theksuar se do të angazhohet edhe për zhvillim të konkurrueshmërisë së sektorit privat nëpërmjet zhvillimit industrial dhe përmirësimit të mjedisit të të bërit biznes.

Në një intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re”, Hasani ka arsyetuar edhe vendimin e tij për ta vendosur tarifën për miellin nga Serbia. Ai ka treguar se deri te ky vendim ka ardhur për shkak të çmimeve të dampuara dhe, sipas tij, në një masë të konsiderueshme është dëmtuar industria vendore e miellit.

Ministri Hasani ka thënë se prioritet i tij në këtë pozitë do të jetë mbrojtja e prodhuesve vendorë…

më tepër:
Burimi: Epoka e Re

KOMENTE