Haradinaj: Institucionet e vendit do t’i qëndrojnë në krah familjes Abazi

Haradinaj: Institucionet e vendit do t’i qëndrojnë në krah familjes Abazi

“Për ngushëllime në familjen Abazi nga Livoçi i Gjilanit, për të ndarë me ta dhimbjen për humbjen tragjike të dy vëllezërve, Shemsedin dhe Isa Abazi, nga tërmeti që goditi Shqipërinë”, ka shkruar në profilin e tij kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj.

Ja postimi i plotë i Haradinajt:

Për ngushëllime në familjen Abazi nga Livoçi i Gjilanit, për të ndarë me ta dhimbjen për humbjen tragjike të dy vëllezërve, Shemsedin dhe Isa Abazi, nga tërmeti që goditi Shqipërinë.

Institucionet e vendit do t’i qëndrojnë në krah familjes Abazi, në përballimin e kësaj humbjeje kaq të madhe.

U qoftë i lehtë dheu i Kosovës, Shemsedin dhe Isa Abazi!

RH

KOMENTE