Haliti vizitoi fëmijët e Çerdhes “Gëzimi Ynë” me rastin e festës së Vitit të Ri

Haliti vizitoi fëmijët e Çerdhes “Gëzimi Ynë” me rastin e festës së Vitit të Ri

Me rastin e festave të fund vitit, kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka vizituar sot Çerdhen e fëmijëve “Gëzimi Ynë” në Viti, të cilëve së bashku me stafin u ka ndarë dhurata.

Kryetari Haliti duke uruar fëmijët për festën e Vitit të Ri 2019, u ka dëshiruar shëndet, rritje pa brenga dhe lumturi në familjet e tyre, njiherit ka theksuar se do të jetë i përkushtuar në projektet që kanë të bëjnë me kushtet sa më të mira të fëmijëve në këtë Institucion Parashkollor.

KOMENTE