Haliti takon nënkryetarin e Lidhjes Shqiptare në Botë Sebastian Nuiqin

Haliti takon nënkryetarin e Lidhjes Shqiptare në Botë Sebastian Nuiqin

Kryetari Haliti takon nënkryetarin e Lidhjes Shqiptare në Botë Sebastian Nuiqin.

Kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, priti sot në një takim nënkryetarin e Lidhjes së Shqiptarëve në Botë, njiherit edhe kryetar i Lidhjes së shqiptarëve në Gjermani Sebastian Nuiqin.

Haliti fillimisht e njoftoi z.Nuiqi për aktivitetet e Institucioneve komunale të Vitisë dhe të arriturat në fusha të ndryshme.

Në takim u bisedua dhe u shqyrtuan mundësit e binjakëzimit të komunës së Vitisë me komunën e Eshbonit që gjendet në afërsi të Frankfurtit të Gjermanisë.

Haliti me këtë rast, i dha një mirënjohje z.Nuiqi për kontribut në çështjen kombëtare.

KOMENTE