Haliti përkujton Hysni Salihun, ish deputetin e 2 Korrikut 1990

Haliti përkujton Hysni Salihun, ish deputetin e 2 Korrikut 1990

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti me bashkëpunëtor dhe të tjerë kanë bërë sot homazhe pranë varrit të ish deputeti Hysni Salihu në Smirë të Vitisë.

Salihu ishte pjesë e Kuvendit të atëhershëm të cilët me 2 korrik 1990 kanë paraqitur deklaratën e parë të Kuvendit të Kosovës për pavarësimin e vendit nga Serbia.

Përndryshe,Haliti e ka çmuar lartë kontributin e deputetit Salihu dhe shtoj se familja dhe vendi duhet të jenë krenar me veprën e tij.

KOMENTE