Haliti inspektoi punimet në rrugën që lidhë fshatin Sadovinë të Jerlive me Dardaninë

Haliti inspektoi punimet në rrugën që lidhë fshatin Sadovinë të Jerlive me Dardaninë

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka inspektuar sot punimet në infrastrukturën rrugore që po zhvillohen në fshatin Sadovinë të Jerlive, konkretisht në zgjerimin e rrugës dhe ndërtimit të trotuarit që lidhë këtë vendbanim me fshatin Dardani të Komunës së Ferizajt.

Përndryshe vlera e këtij projekti infrastrukturor është mbi 290 mijë euro kurse ky projekt është mirëpritur nga banorët e të dyja komunave.

KOMENTE