Haliti inspektoi punimet në ndërtimin e objektit të ri shkollor në Pozheran

Haliti inspektoi punimet në ndërtimin e objektit të ri shkollor në Pozheran

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka vizituar fshatin Pozheran për të parë nga afër punimet që po zhvillohen në ndërtimin e shkollës fillore të mesme të ultë “Halil Alidema”.

Përndryshe ndërtimi i një objekti të ri shkollor në këtë lokalitet është kërkesë e kahershme e banorëve të këtij fshati dhe fshatrave përrreth.

KOMENTE