Haliti inspektoi punimet ne inventarizimin e objektit të ri të Administratës Komunale

Haliti inspektoi punimet ne inventarizimin e objektit të ri të Administratës Komunale

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti i shoqëruar nga Isak Sadiku, Drejtor i Administratës dhe bashkëpunëtor të tjerë të dielën kanë vizituar objektin e ri të Administratës Komunale në Viti, për të parë nga afër punët që po zhvillohen në inventarizimin këtij objekti.

KOMENTE