Haliti: Bashkëndjejmë dhimbje për viktimat nga termeti në Shqipëri

Haliti: Bashkëndjejmë dhimbje për viktimat nga termeti në Shqipëri

Institucionet komunale të Vitisë, kanë shprehur ngushëllime familjeve të viktimave të tërmetit që ndodhi në orët e hershme të mëngjesit të sotëm.

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, është shprehur se qytetarët e Vitisë, bashkëndjejnë dhembje me familjarët e viktimave dhe të lëmduarve të tërmetit.

Njikohësisht, kryetari Haliti u shpreh i gatshëm që krahas nevojave të kërkuara, të i’u dal në ndihmë të prekurve nga qytetet e prekura nga tërmeti

KOMENTE