Halimi kandidat për kryetar të Trupit Koordinues

Halimi kandidat për kryetar të Trupit Koordinues

Deputeti në pension, Riza Halimi kryetar aktual i Partisë për Veprim Demokratik mundë që shumë shpejt të propozohet për kryetar të Trupit Koordinues për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

Në pyetjen e portalit info-vranjske për të vërtetat e kësaj, Halimi as nuk e konfirmuar e as vërtetuar këtë informacion, transmeton Titulli.com.

“Ajo pyetje është bërë temë diskutimi në spektrin politik shqiptar mirëpo ne asgjë konkrete nuk kemi marrëveshje me qeverinë në Beograd”, është shprehur Halimi.

Ai theksoi se zgjidhja më e mirë do të jetë që kryetari i këtij organi qeveritar të jetë shqiptarë ndërsa drejtori i shërbimit të jetë serb.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE