Hajnat vjedhin në një dyqan armëshfotoilustrim

Hajnat vjedhin në një dyqan armësh

Hajnat vjedhin në një dyqan armëshPolicia e Kosovës, në raportin e saj ditor ka bërë me dije se në Viti, hajanat kanë depërtuar me forcë në një dyqan armësh ku kanë kryer një vjedhje që policia e ka cilësuar si “vjedhje e rëndë”.  Rasti është duke u hetuar.

Raporti i policisë:

VJEDHJE E RËNDË

Sheshi Njazi Ademi, Viti 05.03.2021 – 03:14. Është raportuar se persona të panjohur kanë depërtuar me forcë në një dyqan i cili merret me shitjen e armëve. Sipas pronarit të lokalit, është vjedhur një kasafortë ne të cilën kanë qenë të vendosura rreth 10-12 armë dhe rreth 3-4 pako me municion 9 mm.  . Rasti është duke u hetuar.

KOMENTE