Hajnat vjedhin dy pushkë gjuetie, mjete pune si dhe stoli arifotoilustrim

Hajnat vjedhin dy pushkë gjuetie, mjete pune si dhe stoli ari

Në fshatin Kishnapole të Komunës së Gjilanit ka ndodhur një vjedhje e rëndë, e raportuar nga ankuesi mashkull K/Shqiptar, i cili ka njoftuar policinë se persona të dyshuar e të panjohur kanë depërtuar me forcë në shtëpinë e vëllait të tij, e të cilën e mbikëqyrë.

Me këtë rast, raportohet se hajnat kanë vjedhur dy pushkë gjuetie, kalibër 12 mm., mjete pune si dhe stoli ari.

Më vendimin e prokurorit, iniciohet rasti dhe mbetet nën hetime.

KOMENTE