Hajnat ia vjedhin lopën dhe viçinfotoilustrim

Hajnat ia vjedhin lopën dhe viçin

Policia e Kosovës, në raportin e saj ditor ka bërë të ditur për një rast “vjedhje e rëndë”, ku një qytetar ka  lajmëruar në polici se iu është vjedhur një lopë dhe një viç nga stalla e tij.

Rasti është regjistruar në Novobërdë.

Raporti i policisë:

VJEDHJE E RËNDË

Novobërdë  27-28.02.2021-19:00-06:30. Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se nga persona të panjohur i janë vjedhur një lopë dhe një viç nga stalla e tij. Rasti nën hetime nga njësitet policore. /2LONLINE.com/

KOMENTE