Gratë në Gjilan kanë vendosur ndryshimit t’i shkojnë deri në fund, tani edhe për komunë

Gratë në Gjilan kanë vendosur ndryshimit t’i shkojnë deri në fund, tani edhe për komunë

Gratë në Gjilan kanë vendosur ndryshimit t’i shkojnë deri në fund, tani edhe për komunë.

Bashkë me deputetet Labinotë Demi Murtezi, Shqipe Selimi, Arbëreshë Kryeziu Hyseni dhe Arijeta Rexhepi, mbajtëm sot takim me gratë kandidate për asamble dhe aktivistet e Qendrës.

Entuziazmin dhe përkrahjen për Lëvizjen VETËVENDOSJE! dhe programin tonë qeverisës po e gjejmë në çdo takim, në çdo fshat e lagje të Gjilanit.

Sekretariati për Media dhe Komunikim – Lëvizja VETËVENDOSJE! – Gjilan

/Hapësirë e rezervuar për fushatë/

KOMENTE