Gjykata Themelore në Gjilan tanimë e pajisur me teknikë për seanca gjyqësore virtuale

Gjykata Themelore në Gjilan tanimë e pajisur me teknikë për seanca gjyqësore virtuale

Në vazhdim të angazhimeve drejt një gjyqësori që i përgjigjet nevojave të qytetarëve dhe rritje te efikasitetit, sot Gjykata Themelore Gjilan ka pranuar një donacion me pajisje teknike nga #USAID Programi për Fuqizimin e Sistemit të Drejtësisë në Kosovë.

Donacionin e ka pranuar Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Ramiz Azizi së bashku me Administratoren, Florina Jerliu, nga përfaqësuesit e Programit JSSP, Refik Jahjaga dhe Naim Nimani.

Ky donacion vjen si mbështetje që mundëson realizimin e seancave online në shkallë të gjerë.

Kjo ndihmë konkrete u mundëson palëve të marrin pjesë në seancën e caktuar edhe kur pamundësohet prania fizike. /2LONLINE.com/

KOMENTE