Gjykata e Apelit shpall të pafajshëm Valon Shefkiun, Milot Shkodrën dhe Bahrije Beqirin

Gjykata e Apelit shpall të pafajshëm Valon Shefkiun, Milot Shkodrën dhe Bahrije Beqirin

Gjykata e Apelit ka shpallur të pafajshëm ish drejtorin e Urbanizmit, Valon Shefkiu, ish kryeninspektorin, Milot Shkodra dhe zyrtaren e Drejtorisë së Urbanizmit, Bahrije Beqiri, pas pretendimeve të prokurorisë lidhur me kinse disa shkelje.

Pas një procesi të gjatë gjyqësor, tashmë edhe njëra nga instancat më të larta gjyqësore ka dhënë fjalën e saj për pafajësinë e zyrtarëve në fjalë.

Ndërkaq, Apeli ka shpallur fajtor inspektorin e ndërtimit, Baki Azemi për marrje ryshfeti, për çka sipas ligjit të shërbimit civil e ka humbur vendin e punës. ​

KOMENTE