Gjobitet drejtuesi i veturës për tejkalim në vijë të plotë

Gjobitet drejtuesi i veturës për tejkalim në vijë të plotë

Pas pranimit të informatës (video e publikuar në media), Policia e Kosovës, Njësia e Trafikut Rajonal në Gjilan, ka shqiptuar gjobë (150 euro, dy pikë negative dhe konfiskim të patentë shoferit për tre muaj) drejtuesit të veturës për tejkalim në vijë të plotë. /2LONLNE.com/

KOMENTE