Gjithçka gati, ndahen vendet për “Intelektualët” dhe “Skifterat”

Gjithçka gati, ndahen vendet për “Intelektualët” dhe “Skifterat”

Sfida do të luhet në stadiumin ‘Fadil Vokrri’ në Prishtinë prej orës 20:00, teksa çmimet variojnë prej 3 deri në 15 euro. Gjilani si nikoqir ka vendosur për vendet e të dy tifozerive e gjilanase, “Intelektualeve” dhe “Skifterave”.

Kësisoj, ‘Skifterat’ do të vendosen në tribunën veriore. Ndërkohë, ‘Intelektualët’ në tribunën jugore. Që të dy tribunat janë prapa portave, teksa çmimi është 3 euro.

Këto janë çmimet:

VIP=15 Euro

Perëndim=6 Euro

Lindje=5 Euro

Jug=3 Euro

Veri=3 Euro

KOMENTE