Gjilanin e mori lumi!!! (foto)

(2LONLINE) – Gjilanin e mori lumi!!! Gjilani në fakt as që ka një lum, por,vetëm pas një nate dhe dite reshjesh rrugët e këtij qyteti ngjajnë në lumenj dhe liqe të vegjël që shkaktojnë shumë telashe e veçanërisht këmbësorëve!

Ky është vetëm edhe një shembull konkret se si kjo infrastrukturë që kane qytetet tona nuk duhet vetëm riparuar por “shkulur me rrënjë” dhe rindërtuar sërish sipas standardeve dhe kërkesave aktuale, moderne./Xhelili Arifi/2lonline/KOMENTE