Gjilani në Strugë për fazën e dytë përgatitore

Gjilani në Strugë për fazën e dytë përgatitore

Skuadra e futbollit Gjilani është vendosur në qytetin e Strugës për të zhvilluar fazën e dytë përgatitore para fillimit të edicionit të ri futbollistik.

Ja njoftimi i plotë i klubit:

Skuadra është vendosur në qytetin e Strugës për të zhvilluar fazën e dytë përgatitore para fillimit të edicionit të ri futbollistik.

Me ekipin kanë udhëtuar gjithë futbollistët, të cilët për dhjetë ditë do të impenjohen edhe me katër ndeshje miqësore të cilat janë aranzhuar për këtë fazë.

Për terminet dhe kundërshtarët e rezervuar do të informoheni më vonë.

Për më të rejat e fundit nga Struga do të informoheni në kohë reale nga zyra për informim.

Me dashuri SC Gjilani nga Struga

KOMENTE