Gjilani me koncert pret bashkatdhetarët

Gjilani me koncert pret bashkatdhetarët

Nën organizimin e Zyrës së Kryetarit dhe me mbështetje të Ministrisë së Diasporës, sonte (e hënë) mbahet koncerti festiv për bashkatdhetarët, ku do të performojnë:

– “AlbaFolk” dhe “Lahuta e Malcisë” nga Gjilani
– Ansambli i Këngëve dhe Valleve “Shota”
– Grupi “Fisnikët”
– Hekuran Krasniqi

Koncerti fillon në ora 19:00, në sheshin “Agim Ramadani”,para Teatrit të Qytetit.

KOMENTE