Gjilani me drita, këto janë pamjet me zbukurimet e fundvitit!

Gjilani me drita, këto janë pamjet me zbukurimet e fundvitit!

Në prag të ndërrimit të motmoteve mrekullia e festave të fundvitit janë zbukurimet dhe dritat.

Si në shumë qytetet të botës, por edhe të Kosovës, zbukurimin e hapësirave publike në qendër të qytetit e ka bërë edhe Komuna e Gjilanit, respektivisht Drejtoria e Shërbimeve Publike.

Shumë qytetarë kanë ngelur të pakënaqur me ndriqimin e qytetit, sipas të cilëve Gjilani nuk është zbukuruar sa duhet dhe në krahasim me qytetet e tjera duket ‘i zbehtë’, shkruan 2LONLINE.com.

Por, fotografi gjilanas, Visar Beqiri është kujdesur që me syrin e aparatit të tij të sjell pamjet nga ky qytet, të cilat mund t’ua  dëshmojnë të kundërtën.

Sheshi “Rexhep Mala dhe Nuhi Berisha”,  Gjilan,  dhjetor 2019.

KOMENTE