Gjilani me donatorët shpërndajnë 200 pako ushqimore

/2L ONLINE/ – Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale e Gjilanit ka pranuar sot një donacion prej 200 pakove ushqimore nga organizata “Islamic Relief”, të cilat ua ka shpërndarë familjeve në nevojë.

Pas shpërndarjes së këtyre pakove, drejtori i Shëndetësisë, Nexhat Hajrullahu, e ka falënderuar organizatën e sipërpërmendur për këtë donacion, i cili si i tillë ua lehtëson jetën familjeve në nevojë.

Gjatë këtij muaji, Komuna me donatorët ka shpërndarë edhe dhjetëra pako të tjera ushqimore për familjet me gjendje të rëndë sociale, derisa javën e ardhshme pritet të shpërndaj edhe pako të tjera. /2L ONLINE/

KOMENTE