Gjilan: Te parku i qytetit, kapet me marihuanëfotoilustrim

Gjilan: Te parku i qytetit, kapet me marihuanë

Policia e Kosovës, njësiti antidrogë që vepron në Gjilan, te “Parku i qytetit” në Gjilan ka ndalë të dyshuarin, shqiptar shtetas të Kosovës dhe gjate kontrollit fizik iu është gjetur një sasi e dyshuar e substancës narkotike.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka thënë se substanca narkotike ishte e llojit marihuanë me peshë 44.4 gram e cila është konfiskuar nga ana e Policisë.

Zëdhënësi Hashani ka bërë me dije se të dyshuarit i caktohet masa e ndalimit për 48 orë. Prokurori i shtetit ka urdhëruar që rasti të procedohet në prokurori.

KOMENTE