Gjilan: Raportohen raste të dhunës në familje

Gjilan: Raportohen raste të dhunës në familje

Autoritetet policore kanë bërë me dije për dy raste:  “Dhunë në familje dhe sulm” dhe “Dhunë në familje”, që janë regjistruar në Gjilan, me këtë rast ka pasur dy të arrestuar.

Në rastin e parë është arrestuar i dyshuari pasi që pas një mosmarrëveshje me të dyshuarën, të  dashurën  e tij, janë përleshur fizikisht me ç’rast i kanë shkaktuar lëndime trupore njëri tjetrit.

Në rastin tjetër, i dyshuari është arrestuar pasi që i njëjti  në rrugë e ka sulmuar fizikisht ish bashkëshorten e tij, transemton Portali 2LONLINE.com/

Raporti i plotë i policisë:

DHUNË NË FAMILJE & SULM

Gjilan 30.03.2021 – 21:10. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që pas një mosmarrëveshje me të dyshuarën femër kosovare ( të  dashurën   e tij)  janë përleshur fizikisht me ç’rast i kanë shkaktuar lëndime trupore njëri tjetrit. Të njëjtit pas trajtimit mjekësor janë intervistuar dhe me vendim të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje. Rasti është duke u hetuar.

DHUNË NË FAMILJE

Gjilan 30.03.2021 – 22:00. Është arrestuar i dyshuari mashkull kosovar pasi që i njëjti  në rrugë e ka sulmuar fizikisht ish bashkëshorten e tij viktimën femër kosovare. Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit me urdhër të së cilit i dyshuari është dërguar në mbajtje. Rasti vazhdon të hetohet.

KOMENTE