Gjilan: Policia po vazhdon me inspektim të zbatimit të masave anti-Covid në qendra tregtare dhe lokale hoteliere

Gjilan: Policia po vazhdon me inspektim të zbatimit të masave anti-Covid në qendra tregtare dhe lokale hoteliere

Policia e Kosovës në Rajonin e Gjilanit, së bashku me inspektor të AVUK-ut me qëllim preventivë anti-COVID vazhdon të inspekton zbatimin e këtyre masave në qendra tregtare, dhe lokale hoteliere.

Me qëllim të respektimit të masave mbrojtëse, Drejtoria Rajonale e Policisë në rajonin e Gjilanit, po vazhdon me kontrolle në zbatimin e masave për parandalimin e  përhapjes së pandemisë COVID-19.

 Zyrtarët policorë në tërë zonën e përgjegjësisë nga ora 08:00-20:00 kanë shqiptuar dyzet e dy  (42 ) fletëparaqitje të ndryshme , gjatë kontrolleve nëpër  qendra tregtare, me ç’ rast  nga inspektorët kanë inspektuar dhe në suaza të autorizimeve për zbatimin e  masave kanë shqiptuar pesë fletëparaqitje (5).

Policia, apelon te të gjithë qytetarët që  t’u përmbahen rregullave dhe të respektojnë masat e parapara për parandalimin dhe luftimin pandemisë, COVID-19. /2LONLINE.com/

KOMENTE