Gjilan: Ja se për çfarë veprash penale janë ngritur 10 aktakuza kundër 15 personave

Gjilan: Ja se për çfarë veprash penale janë ngritur 10 aktakuza kundër 15 personave

Referuar raportit për 24 orë të prokurorit të Shtetit, Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dhjetë (10)  aktakuza kundër pesëmbëdhjetë (15) personave.

Aktakuzat:

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dhjetë (10)  aktakuza kundër pesëmbëdhjetë (15) personave, për këto vepra penale:

Dy (2) aktakuza kundër katër (4) personave për veprën penale ‘’Sulmi’’,
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale ‘’Tregtia e ndaluar’’,
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për veprat penale ‘’Lëndimi i lehtë trupor’’ dhe ‘’Sulmi’’,
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për veprën penale ‘’Lëndimi i lehtë trupor’’,
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për veprën penale ‘’Vjedhja’’,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Asgjësimi apo dëmtimi i pasurisë’’,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Rrezikimi i trafikut publik’’,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale ‘’Vjedhja e pyllit’’. /2LONLINE.com/

KOMENTE