Gjilan: Ja lista e NISMA-s, me të cilën garon për asamble komunale

Gjilan: Ja lista e NISMA-s, me të cilën garon për asamble komunale

Nisma për Kosovën, Dega në Gjilan, ka bërë të ditur se kjo është lista e kandidatëve për asamble komunale.

“Listës tonë i prinë profesoresha e nderuar Anila Tusha Kastrati. NISMA për Kosovën në Gjilan ka përzgjedhur që pjesë e kësaj liste të jenë njerëz të denjë për t’i përfaqësuar interesat tuaja. Në listën tonë mund të gjeni intelektual dhe afarist të njohur. Këta janë njerëzit që do të ju përfaqësojnë më së miri”, thuhet në njoftimin e Nisma-s.

KOMENTE