Gjilan: Ja aktorët e pranuar dhe të refuzuar (LISTA-pikët)

/2L ONLINE/ – Komisioni Vlerësues i emëruar nga Këshilli Drejtues i Teatrit të Gjilanit ka përfunduar punën e saj dhe tani dihen edhe emrat 12 aktorëve rezident që janë pranuar në Teatrin e Qyteti të Gjilanit.

Sipas Kujtim Shahiqit përgjegjës për Kulturë, komisioni vlerësues në përbërje: Nexhmedin Ymeri, Aurita Agushi, Avni Behluli, Shkëlzen Berisha dhe Ekrem Sopi, ka kryer punën mirë dhe tani më dihet edhe emrat e 12 aktorëve rezidentë të Teatrit të Gjilanit. Ai ka vlerësuare se çdo gjë ka shkuar mirë e mbarë.

Përndryshe vlerësimit iu kishin nënshtruar 24 konkurrentë dhe prej tyre janë pranuar 12 aktorë e që janë:

Muharrem Sylejmani – 110 pikë
Mejreme Berisha – 109 pikë
Naser Zymberaj – 105 pikë
Ramadan Kurti – 101 pikë
Alban Shahiqi – 101 pikë
Ernest Zymberi – 101 pikë
Safete Mustafa – 100 pikë
Avni Shkodra – 97 pikë
Gani Rrahmani – 97 pikë
Emine Toska – 95 pikë
Njomza Kalaveshi 94 – pikë
Tringa Hasani – 94 pikë

Ndërsa konkurruesit që nuk kanë arritur pikët e mjaftueshme janë:

Kushtirm Qerimi – 93 pikë
Gëzim Bucolli– 92 pikë
Bashkim Ramadani – 89 pikë
Gojart Kqiku – 89 pikë
Fatlume Bunjaku – 87 pikë
Kenan Gurgurovci – 81 pikë
Faton Kqiku – 79 pikë
Kreshnik Berisha – 78 pikë
Egzona Salihu – 77 pikë
Artan Selimi – 77 pikë
Gyner Halili – 75 pikë
Valon Nuhiu – 71 pikë

KOMENTE