Gjilan: Brenda 24 orëve dy aksidente trafiku me lëndime

Gjilan: Brenda 24 orëve dy aksidente trafiku me lëndime

Autoritetet policore kanë bërë me dije se në dy raste të ndara në Gjilan, brenda 24 orëve të fundit, ka ndodhur një aksident trafiku dhe një vet-aksident, ku ka pas edhe të lënduar.

Në rastin e parë ka ndodhur aksident trafiku në mes dy veturave me ngasës meshkuj kosovarë. Si pasojë e aksidentit njëri nga ngasësit ka pësuar lëndime trupore për çka edhe i është ofruar tretman mjekësor e me pas është liruar për në shtëpi, thuhet në raportin e policisë.

Ndërsa në rastin tjetër, ka ndodhur një vet-aksident trafiku me ngasës mashkull kosovar. Ngasësi pasi që ishte nën ndikim të alkoolit, ka humbur kontrollin mbi automjetin dhe si pasojë e aksidentit pëson lëndime trupore për çka edhe i është ofruar tretman mjekësor e me pas është liruar për në shtëpi, thuhet në raporti ne policisë. /2LONLINE.com/.

KOMENTE