Gjilan: Arrestohet për mospërfillje të Gjykatës

Gjilan: Arrestohet për mospërfillje të Gjykatës

Autoritetet policore kanë bërë me dije se është arrestuar e dyshuara që nuk ka përfillë urdhrat e gjykatës dhe nuk ka zbatuar Aktvendimin e Gjykatës Themelore të Gjilanit.

Ajo nuk ka lejuar viktimën, (vajzën e saj biologjike) të qëndrojë në shtëpinë e saj, më saktë në dhomat ku ankuesja duhej të jetonte komfor përshkrimit në aktvendim.

Me urdhër te prokurorit pas intervistimit e dyshuara dërgohet ne mbajtje.

KOMENTE