Gjilan: Arrestohet i dyshuari për dhunë në familje

Gjilan: Arrestohet i dyshuari për dhunë në familje

Autoirtetet policore kanë bërë me dije se kanë arrestuar një të dyshuar me shtetësi të Turqisë me dyshimin për dhunë në familje pasi viktima , bashkëshortja e tij ka lajmëruar në polici se bashkëshorti i saj është duke e maltretuar fizikisht dhe psiqikisht si dhe e ka kanosur për vdekje.

bashkëshorti i saj është duke e maltretuar fizikisht dhe psiqikisht si dhe e ka kanosur për vdekje.

DHUNË NË FAMILJE

Gjilan, 16.06.2021-19:30. Viktima femër kosovare ka raportuar se i dyshuari mashkull me shtetësi te Turqisë –bashkëshorti i saj është duke e maltretuar fizikisht dhe psiqikisht si dhe e ka kanosur për vdekje.

Lidhur me rasti është arrestuar i dyshuari i lartcekur dhe pas intervistimit, me vendim të prokurorit kujdestar, të dyshuarit i është caktuar masa e ndalimit policor për 48 orë. /2LONLINE.com/

KOMENTE