Gjesti që po gëzon myslimanët e Palestinës, Ronaldo 1.5 milionë euro për të shtruar iftare

Gjesti që po gëzon myslimanët e Palestinës, Ronaldo 1.5 milionë euro për të shtruar iftare

Super ylli portugez i futbollit, Cristiano Ronaldo njihet si një nga njerëzit më humanë në botë.

Ai shpesh dhuron shuma të mëdha parash për të ndihmuar nevojtarët, por një nga vendet të cilin e ka ndihmuar më shumë është Palestina.

Sipas mediave të huaja thuhet se Ronaldo ka vendosur të dhurojë 1.5 milonë euro për palestinezët në muajin e shenjtë të Ramazanit.

Sapo ky lajm është bërë publik shumë myslimanë e kanë falënderuar Ronaldon për këtë gjest të mrekullueshëm njerëzor.

Cristiano Ronaldo ka shumë miq myslimanë, me të cilët ai viziton vendet e njohura arabe dhe gjithmonë tregon respekt për përkatësitë e ndryshme fetare.

KOMENTE