Gjendet trupi i pajetë i qytetares së zhdukur

Gjendet trupi i pajetë i qytetares së zhdukur

Kompania e Kërkim Shpëtimit e Gardës Kombëtare të Kosovës gjen trupin e pajetë të qytetares së zhdukur nga Mushnikova e Prizrenit.

Sot rreth orës 1400, togu për kërkim në male, i kompanisë së e kërkim shpëtimit i Regjimentit të Mbrojtjes Civile të Gardës Kombëtare (FSK), së bashku me Policinë e Kosovës dhe banorët lokal, gjetën trupin e pajetë të qytetares B. Gj, nga fshati Mushnikovë i Prizrenit, e moshës 69 vjeçe e deklaruar e zhdukur që nga data 26.09.2019.

KOMENTE