Gjatë 24 orëve të fundit 34 aksidente trafikufotoilustrim

Gjatë 24 orëve të fundit 34 aksidente trafiku

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur gjithsej 34 aksidente trafiku, prej tyre 23 janë me të lënduar, ndërsa 11 me dëme materiale, pa të lënduar.

Po ashtu, sipas policisë, janë shqiptuar gjithsej 984 tiketa gjobitëse për drejtues automjetesh, për shkelje të rregullave në komunikacion.

Gjatë kësaj periudhe kohore, nga policia janë arrestuar 22 persona, 14 prej të cilëve janë dërguar në mbajtje dhe 2 në vuajtje të dënimit. /2LONLINE.com/

KOMENTE