Gjatë 24 orëve të fundit 33 aksidente trafiku

Gjatë 24 orëve të fundit 33 aksidente trafiku

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë kanë ndodhur gjithsej 33 aksidente trafiku, prej tyre 14 janë me të lënduar, ndërsa 19 me dëme materiale, pa të lënduar.

Po ashtu, sipas policisë, janë shqiptuar gjithsej 1 mijë e 221 tiketa gjobitëse për drejtues automjetesh, për shkelje të rregullave në komunikacion.

Gjatë kësaj periudhe kohore, nga policia janë arrestuar 17 persona, 12 prej të cilëve janë dërguar në mbajtje dhe 1 në vuajtje të dënimit.

KOMENTE