Genc Leka sjell freskinë verore “E imja je”

Genc Leka sjell freskinë verore “E imja je”

Genc Leka, një tjetër emër që po trason rrugën e tij drejt një karriere të suksesshme muzikore, prezanton projektin e tij të parë. Leka ka sjellë këngën “E imja je”, përmes të cilës këngë, që po pritet si një hit veror, Leka ka debutuar sigurt, në këtë fushë.

Sipas këngëtarit, deri më sot, kjo këngë po përjetohet si freski verore në tregun muzikor dhe se është mirëpritur mjaftë mirë nga publiku i gjerë.

Përndryshe, me këtë këngë, por edhe videoklipin e tij, ky këngëtar ka debutuar me besimin se në rrugëtimin e tij do të sjellë shumë shpejtë edhe shumë këngë/hite të tjera.

Teksti i kësaj kënge, që për temë ka dashurinë, është shkruar nga vet këngëtari Genc Leka. Muzika dhe orkestrimi DuoBassRecords, Videoklipin nga BUGProdaction e kitarë&buzuk, Astrit Stafaj.

KOMENTE