Game of Thrones me 32 nominime në Emmy Awards

Game of Thrones me 32 nominime në Emmy Awards

Nominimet për Emmy Awards janë shpallur të martën. Dhe ishte padyshim një sukses i jashtëzakonshëm për filmin e HBO “Game of Thrones”.

Me 32 nominime filmi vendosi një rekord në historinë e Çmimeve Emmy.

Game of Thrones theu rekord për shumicën  e nominimeve të marra në një vit të vetëm nga një dramë.

Ndërkohë komedia “The Marvelous Mrs. Maisel” mori 20 nominime.

KOMENTE