Gagica: Jeta dhe vepra e dëshmorëve janë motiv për ne të gjallët, na obligon të ecim drejt realizimit të qëllimeve të tyre

Gagica: Jeta dhe vepra e dëshmorëve janë motiv për ne të gjallët, na obligon të ecim drejt realizimit të qëllimeve të tyre

Dëshmori i Kombit, Mehmetali Behluli prej sot pushon në Kompleksin e varrezave të dëshmorëve në Gjilan.

“Jeta dhe vepra e tyre janë motiv për ne të gjallët, por edhe na obligon të ecim drejt realizimit të qëllimeve të tyre”, ka thënë, Nazim Gagica, nga AAK-ja e Gjilanit, njëherësh kandidat për kryetar të komunës së Gjilanit.

Lavdi të rënëve për liri!

KOMENTE