Fushata zgjedhore fillon me 25 shtator, votohet me 6 tetor

Fushata zgjedhore fillon me 25 shtator, votohet me 6 tetor

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka marr vendim që fushata zgjedhore për zgjedhjet e parakohshme nacionale do të fillojë më 25 shtator dhe të përfundojë më 4 tetor, pra zgjatë 10 ditë. Votohet të dielen më 6 tetor 2019.

KQZ-ja ka miratuar edhe buxhetin për organizmin e zgjedhjeve të parakohshme.

KQZ-ja ka kërkuar 5 milionë e 698 mije euro për organizimin e këtyre zgjedhjeve.

KOMENTE