Fushata përfundoi, por bashkë me të nis një shpresë e re për Gjilanin

Fushata përfundoi, por bashkë me të nis një shpresë e re për Gjilanin

Fushata përfundoi, por bashkë me të nis një shpresë e re për Gjilanin. 

Çdo problem e ka një zgjidhje, e çdo kohe pas lënies në harresë e humbjes së shpresës, i vjen dita e ndryshimit, dita e lulëzimit të fitores së re. 

Në tubimin përmbyllës, e mora bindjen përfundimtare, se tashmë Gjilani ka zgjedhur një za të ri e udhëheqje të re. 

Veç dy ditë kanë mbetur, për të vulosur ndryshimin. 

Tash e tutje, qeverisim bashkë!

Sekretariati për Media dhe Komunikim – Lëvizja VETËVENDOSJE! – Gjilan
/Hapësirë e rezervuar për fushatë/

KOMENTE