Furnizohet njësiti për zjarrfikje dhe shpëtim me paisje të nevojshme për fikjen e zjarrëve

Furnizohet njësiti për zjarrfikje dhe shpëtim me paisje të nevojshme për fikjen e zjarrëve

Foto lajm: Drejtoria e Shërbimëve Publike dhe Emergjencë, e komunës së Vitisë, ka furnizuar njësitin për zjarrfikje dhe shpëtim me paisje të nevojshme për fikjen e zjarrëve.

Drejtori i DSHPE, Nexhmedin Jakupi, bën me dije se ky furnizim u ba me qëllim që Komuna e Vitisë të jetë sa më e përgaditur në raste emergjente e posaqërisht të zjarrëve.

KOMENTE