FSK dhe KFOR-i eliminojnë rrezikun nga një mjet shpërthyes

FSK dhe KFOR-i eliminojnë rrezikun nga një mjet shpërthyes

FSK dhe KFOR-i eliminojnë rreziknn nga një mjet shpërthyes.

Autoritetet policore kanë bërë me dije se në Novobërdë, ankuesja ka bërë me dije se ka hasur në një mjet të dyshuar, bombë dore, të cilën në mënyrë të sigurt e kanë shpërthyer, njësiti për deminim i FSK-së dhe KFOR-it.

Raporti i policisë:

GJETJE E MJETIT TË DYSHUAR SHPËRTHYES
Novobërdë 31.03.2021 – 21:30. Ankuesja femër kosovare ka raportuar se ka hasur në një mjet të dyshuar bombë dore. Njësiti për deminim i FSK-së dhe KFOR-it kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë bërë shpërthimin e mjetit në mënyrë të sigurt. /2LONLINE.com/

KOMENTE