Frashëri dhe Ferreira nuk janë më pjesë e skuadrës kuq e bardh

Frashëri dhe Ferreira nuk janë më pjesë e skuadrës kuq e bardh

Sport Club “Gjilani”, ka bërë me dije se ka ndërprerë bashkëpunimin në mënyrë të dyanshme me futbollistët Erlis Frashëri dhe Jackson Ferreira.

“Klubi i falënderon futbollistët për angazhimin dhe kontributin e dhënë duke iu uruar njëherësh suksese në karrierën e tyre sportive”, thuhet në njoftimin e këtij klubi gjilanas të futbollit. /2LONLINE.com/

KOMENTE