Foli kundër ngricave (Agrifoli)

Foli kundër ngricave (Agrifoli)

Folia kundër ngricave apo “Agrifolia” është një mbulesë e rrafshët dhe e lehtë e cila na mundëson ti mbrojmë kulturat e ndryshme perimore nga temperaturat e ulëta.

Përdoret kryesisht në fushë të hapur por mundë të përdoret edhe në ambiente të brendshme (serra).
Me mbulim ne ju krijojmë bimëve një temperaturë më të favorshme dhe kështu i mbrojmë nga dëmtimet eventuale si pasojë e temperaturave të ulëta.

Mundë të përdoret te: dredhëza, spinaqi, marulla, trangulli etj.

FaunaAGRO

KOMENTE