Fitohet lotaria amerikane, personi merr 768 milionë dollarë!

Fitohet lotaria amerikane, personi merr 768 milionë dollarë!

Një biletë e vetme e shitur në Wisconsin të Amerikës ka qenë fatlume për një person. Lotaria e njohur amerikane si Powerball është fituar mbrëmë nga një person që ende po mbahet si enigmatik.

Powerball tha se numrat fitues janë 16, 20, 37, 44, 62 dhe numri i Powerball është 12. Kjo bëri që një fatlum të kap shifrën e 768 milionë dollarëve.

768.400.000 $ është shifra e tretë më e madhe në llotari pasi që rekordi botërohet mbahet nga 1586000000 $ Powerball, çmim i fituar në vitin 2016.

KOMENTE